Wie zijn wij?

“Wij” is eigenlijk één persoon. Hoi, mijn naam is Stefanie en ik ben mama van twee prachtige kinderen.
Ik ben begonnen met “Rauwe Spruiten” toen ikzelf zocht naar een leuke speenkoord voor mijn baby. De meeste speenkoorden die ik tegenkwam waren schattig, lief en vooral druk!
En omdat mijn kinderen van zichzelf al ontzettend schattig (en druk) zijn zocht ik juist een simpele stoere en stevige speenkoord voor onderweg.

Zonder speenketting op pad gaan was met mijn peutertje geen optie want zij gooide haar knuffeldoekje continue uit de wagen. Wat hadden wij eens een verdrietig kind in de winkel omdat ze haar aapje was kwijtgeraakt. We hadden het aapje wel 10x gered maar hij is toch overboord gegaan. Tot groot verdriet van mijn dochter.

Na de zoveelste knuffeldoek weer kwijt te zijn geraakt ben ik zelf een aantal speenkoorden gaan maken (uiteraard in verschillende kleuren) en ik kreeg hier ontzettend leuke reacties op.
Dus hier is “Rauwe Spruiten” dan!

De speenkoorden worden allemaal door mij met de hand gemaakt. Ik maak ze van kunstleer, echt leer en (mijn persoonlijke favoriet) ik vlecht speenkoorden van gerecycled katoen.
De katoenen koorden zijn allemaal limited! Het voordeel van deze speenkoorden zijn dat ze super flexibel zijn en zacht. Een klant zei eens dat ze vergelijkbaar zijn met de navelstreng in de buik en ik denk zeker dat mijn dreumes daarom ook de voorkeur had naar deze vorm!