Geplaatst op

Nieuwe speenkoord kleuren: bruintinten

Speenkoord natuurlijke kleuren

We hebben drie nieuwe speenkoorden toegevoegd aan onze collectie, namelijk: “Coco“, “Caramel” en “Walnut“. Dit keer hebben we gekozen voor aardse kleuren omdat we gek zijn op de natuurlijke trend van nu!

“Coco”

Deze chocolade bruine speenkoord heeft een rijke kleur. Zoals elk ander gehaakte koord van Rauwe Spruiten, ligt ook deze speenkoord comfortabel in de handen van jouw kind. Vanwege de uniseks kleur is het ook een perfect kraamcadeau voor je vrienden die in verwachting zijn en geheim willen houden of zij een jongetje of meisje krijgen!

“Caramel”

Eén van onze nieuwe favorieten: Caramel! Wij zijn gek op deze kleur. Deze speenkoord heeft een warm bruin/oranje tint en staat prachtig bij lichte kleuren, zoals: licht denim!

“Walnut”

Onze “Walnut” is de dunste speenketting uit onze collectie tot nu toe. Het is een fijne/zachte speenkoord en veilig voor de allerkleinsten. Op het internet vind je veel kraal speenkoorden met naam, en hoewel ze ontzettend leuk zijn om te zien, bestaat er een kans dat deze uit elkaar vallen en je kleintje een kraal in zijn mond stopt. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om te gaan voor duurzame koorden die uit zo min mogelijk onderdelen bestaan.

Bruine speenkoorden collectie

Dit zijn ze dan, de nieuwe kleuren in onze collectie! Welk is jouw favoriet? We zijn benieuwd met welke toffe babyoutfitjes jij deze koorden gaat stijlen!

Bruin niet je kleur? We hebben genoeg andere kleuren en stijlen in onze shop!
Voor vragen en/of opmerkingen neem contact met ons op via het contactformulier of DM ons via instagram: @rauwespruiten.

Liefs, Stefanie