Geplaatst op

Ikea Flisat hack – Konijnenstoeltje

Ikea Hack Flisat konijnenstoeltje

Zelf een leuk konijnenstoeltje maken voor de kinderkamer? Met deze leuke DIY Ikea hack maak je gemakkelijk een origineel stoeltje voor je kleintje!

Wat heb je nodig:

Stap 1:

Download de “Bunny Ears Hack Print” en print deze uit op A4 formaat. Mocht je voor een eigen vorm gaan, schets je je vorm op een blad papier.

Stap 2:

Vervolgens knip je je konijnenoor (of eigen vorm) uit. Deze gaan we gebruiken als sjabloon voor het gepersonaliseerde krukje voor je kind!

Konijnenoren overgetrokken op de plank.

Stap 3:

Trek de vorm over op het hout, twee per kinderkrukje, met een stift of potlood. Zaag vervolgens de konijnenoren uit en schuur ze glad op. Zelf heb ik de randen iets afgerond zodat het beter matched met het Ikea krukje en voor de veiligheid.

Stap 4:

Lijm nu met het houtlijm de oren op het krukje. Let op dat je de oren gespiegeld naast elkaar zet en dat ze ietwat in een hoek staan (niet recht naast elkaar). Voor extra stevigheid kun je van onderen nog een schroef erin schroeven.

Als het houtlijm uitgehard is, kun je het krukje in de gewenste kleur schilderen én tadaa je hebt een super lief konijnenstoeltje gemaakt voor je spruit!

You got this. Succes!

Ikea Flisat hack, konijnenkrukje.

Trots op je zelfgemaakte kinderkrukje? Deel je creatie met ons via social media met een tag (@rauwespruiten) of een hashtag (#rauwespruiten)!