Wie zijn wij?

“Wij” is eigenlijk één persoon. Hoi, mijn naam is Stefanie en ik ben moeder van een 2 jarige dochter en klein mannetje van 4 maanden.
Ik ben begonnen met “Rauwe Spruiten” omdat ik moeite had met stoere accessoires te vinden voor mijn oudste spruit. De meeste spullen zijn zo schattig, lief en druk! Om de schattigheid te compenseren zocht ik stoere speenkoorden/speenkettingen zonder poespas voor een leuke prijs.

Zonder speenketting op pad gaan was met mijn dochter geen optie want zij gooide haar knuffeldoek continue uit de wagen. Wat hadden we eens een verdrietige baby in de ikea omdat ze haar aapje was kwijtgeraakt. We hadden het aapje wel 10x opgevangen maar hij is helaas toch aan ons ontsnapt. Je kunt je voorstellen dat ze natuurlijk ook niet lekker sliep die nacht! De volgende dag zijn er meteen 2 nieuwe aapjes binnen gekomen. Welke ze uiteraard keihard afkeurde…

Maar ik dwaal af! Ik ben voor mijn kleintje zelf speenkoorden gaan maken in verschillende kleuren (want één is natuurlijk niet genoeg!) en kreeg hier erg leuke reacties op.
Dus hier is “Rauwe Spruiten” dan!

De speenkoorden worden allemaal door mij met de hand gemaakt. Ons assortiment zal met de tijd gaan groeien dus blijf ons in de gaten houden! Ondertussen bieden wij ook stoere kaartenhangers/posterhangers en magneten aan voor in je interieur.

Ook verkopen wij speenkoorden van gerecycled katoen. Dat betekent dat ze exclusief zijn! Het voordeel van deze speenkoorden zijn dat ze super flexibel zijn en zacht. Mijn zoontje gebruikt de katoenen speenkoorden ook om op te sabbelen dus het functioneert ook nog eens als bijtspeeltje!

Mocht je een specifieke kleur zoeken welke wij (nog) niet aanbieden, mail ons gerust! Wie weet kunnen wij iets voor je betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *